Mødelokaler og workshops

Lad naturens ro sætte rammerne, mens I dykker ned i jeres projekter med fornyet energi, fokus og inspiration. 

Tag En dag Ud af de vante rammer

Vores charmerende mødelokaler er omgivet af den mest inspirerende natur, og de danner den perfekte ramme for din næste begivenhed. Vælg imellem et udvalg af berigende workshops, der tilsætter ny viden og inspiration til dit møde. Udforsk yoga for krop og sjæl, finpuds din tilstedeværelse på sociale medier, fordyb dig i lederskabets kunst, eller find balance mellem skærmbrug og øjenåbnende kreative processer. Lad naturens ro og skønhed guide jer, mens I dykker ned i projekter med fornyet energi og skærpet fokus.

Book vores mødelokaler til dine behov, eller tag det et skridt videre ved at tilføje en inspirerende workshop til din begivenhed. Ønsker du at gøre det endnu mere bekvemt? Så tilvælg vores lækre frokostoption.

Workshops

Kust som udtryksform

Info på vej.

Skab værdi på sociale medier

Info på vej.

Yoga

Info på vej.

Stress håndtering

Info på vej.

Lederskab

Workshop om lederskab. Info på vej.

Keramik

På Ellelyst har vi kreamikværksted. Køb en kop eller brænd dit eget kreamik.

Faciliteter

Ellelyst strækker sig over 2 hektar, med skov, åben mark og en lille bæk, der deler området i to. Forskelligartet beplantning og fokus på biodiversitet og økologi skaber liv og atmosfære.

På grunden går får, heste og høns frit omkring. Desuden huser vi bier, hvis flittige indsats resulterer i lækker honning, som du også kan tage med hjem.

Stalden/mødelokale

Vores ombyggede stald er skabt med en dedikation til bæredygtighed og forbindelse til naturen. Ved at integrere genbrugsmaterialer og inkorporere naturens egne rå materialer, har vi formet dette autentiske mødelokale.

Bløde naturfarver, danner rammen om et rum, der inviterer til dyb koncentration, inspiration og interaktion. Træd ind i vores stald og oplev følelsen af at befinde dig i en beroligende lergrotte med højt til loftet. 

90 m2, med projektor og wifi. maks 25 personer.

Domen

Vores dome er et unikt rum, skabt til at fremme bevægelse, fordybelse og forbindelse. Beliggende på en bakke mellem træer, inviterer den til en sanselig oplevelse af naturens omfavnelse. Uanset vejr, forbliver du i hjertet af naturen uden at blive våd eller kold. Vores dome er skabt til intimitet og er perfekt til grupper på op til 10 personer. 

Podcast/foto mv

Skab varige minder og værdifuldt indhold med vores foto- og podcastmuligheder. Giv dit møde ekstra dybde ved at dokumentere øjeblikke og skabe inspirerende materiale til din virksomhed. Vi står klar til at indfange essensen af din begivenhed, uanset om det er gennem foto, video eller med en engagerende podcast. Tag hjem indhold, der fortæller din historie på en unik måde.

Praktisk

Har i spørgsmål eller særlige forespørgsler? Vi er altid åbne for at lave justeringer, der passer til jeres behov. For yderligere information og priser, kontakt os venligst på: E-mail: hej@ellelyst.dk Telefon: 4015 7596