Hvem er vi?

Vores fællesskab er sammensat af forskellige fagområder og vi er altid åbne for nye områder og medlemmer. 

Har du ideer eller brug for noget specielt, for at kunne drive din virksomhed? – så skal du ikke være bange for at tage kontakt. Vi har blandt andet netop anskaffet en keramikovn for at fuldende keramikværkstedet. 

Katja Lund

Certificeret metakognitiv stresscoach og uddannet yogalærer. Indehaver af virksomheden “Spirakel“.

Spirakel betyder åndehul, og det er netop, hvad Katja tilbyder – en mulighed for at lære at ‘ånde frit’ uden at være fange af dine tanker

Anne Lindhard

Integrative Coach, også kaldet skyggecoach, og StoryCoach med mere end 250 timers coachingerfaring i bagagen.

Anne arbejdede i 12 år som konsulent, leder, ledercoach og lederrådgiver store virksomheder, men forlod sin karriere i 2013 for at blive selvstændig med sit firma Storymind

Aya Luca Bardino

Aya er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør ved Dansk Akademi for kropsterapi

Den holistiske tilgang har en betydelig faktor i hendes behandlinger, hun gør brug af sin baggrund indenfor coaching og terapi, kinesisk medicin og den fysiurgiske verden, da hun på den måde hjælper dig bedst med at kende din krops ubalancer.

I hendes klinik er det vigtigt for hende at give hver kunde en individuel behandling med tryghed, ro og nærvær. Det er centralt at du får en behandling der imødekommer dine behov.

www.flow-bybardino.com

Marie Thorndahl Conradi

Kunstnerisk Arkitekt der er passioneret for æstetiske læreprocesser og Kunst- og kulturformidling og undervisning. Min undervisning er dialogbaseret og kendetegnet ved en undersøgende tilgang, der giver plads til den nødvendige kompleksitet kan opstå i fremkaldelsen af et æstetisk og bæredygtigt projekt.

Mette Tranholm Frøst

Uddannet landskabsarkitekt fra Københavns Universitet, KVL. Indehaver af virksomheden Nytteland.

Mette arbejder med planlægning og miljøvurderinger for vindmøller og solcelleprojekter samt øvrige projekter i det åbne land. Mette arbejder som projektleder og sørger for at få projekterne fra A til Z i tæt samarbejde med bygherre og myndighed. Bæredygtighed, miljø og biodiversitet er en vigtig del af tankegangen i Nytteland.

www.nytteland.dk

Hellena Merrild

Medmenneske, psykoterapeut, numerolog, socialrådgiver, præstinde og sundhedsvejleder.

Hun har stor erfaring med både psykiske, fysiske, relationelle og eksistentielle udfordringer arbejdsmæssigt såvel som i sit personlige liv. Derfor ved hun, hvor vigtigt det er både selv at tage ansvar og at hente vejledning og støtte hos andre. Hun ved, at der næsten altid er flere aspekter at drage i spil på vores vej mod større sundhed, livsglæde og opfyldelsen af vores højere livsformål. Hun er i stand til at møde dig, hvor du er, og tilbyder at følges med dig i kortere eller længere tid på din livsvej.

universal-transformation.dk

Alberte Wind Krogshede

Psykoterapeutstuderende

Alberte er ved at uddanne sig til psykoterapeut. Hun er især interesseret i tre ting: Hvad der sker, når mennesker møder omverdenen, den enkeltes relation til sig selv, og hvordan mennesker kan støtte både sig selv men i særdeleshed også hinanden i at mangfoldiggøre antallet af mulige handlinger, den enkelte føler, vedkommende har at gøre med i relationen til sig selv og verdenen.

Maiken Harboe

Master Coach, yogalærer, podcastvært og psykoterapeutstuderende

Mit navn er Maiken, og jeg brænder for en verden hvor vi alle kan stå stærkt i vores autentiske jeg, vel vidende, at vi er værdige og gode nok præcis som vi er. Min største passion her i livet er at hjælpe dig med at stå stærkt – og hvile i den du er, så du kan leve dit bedste liv, fyldt med glæde, harmoni og frihed.

Lene Heiselberg Vang

Maanga Healing – tekst på vej

Sacha K. Mortensen

Tekst på vej

Frida Liv

Visuel storyteller og projektleder

Frida arbejder med content, sociale medier og personlig branding. Hun er specielt skarp på video og billeder og lægger vægt på at udvikle værdiskabene og autentisk indhold. 

Derudover står Frida bag Ellelyst sammen med hendes mand og søn.

Frederikke

Jeg er hjemmepasser gennem flere år og uddannet steinerlærer. Efter at have arbejdet på højtryk i fire år for pludselig at være hjemmepasser igen (til min pige på 6 år sideløbende med min barsel), er det gået op for mig, hvor stærkt brug der er for tilbud til hjemmepassermødre. 

Med mine ben solidt plantet i antroposofien er det min store mission at sprede kærlighed og energi til dette stærke og hårdtarbejdende folk.

Konrad

Byggeprojekter som tinyhouses og skate ramper. Konrad laver også aktiviteter med børn, børnefødselsdage og meget mere. 

Asta Nicolaisen

Keramiker