Skab værdi på sociale medier

Hvordan brænder du igennem på sociale medier? Bliv skarp på budskaber, målgrupper, indholds-strategi og planlægning. Igennem oplæg og øvelser finder vi frem til hvilken type content, der skaber mest værdi for dig og dine kunder. På dette kursus får du hands-on-erfaring, da vi igennem de forskellige øvelser fokuserer på at skabe brugbart content, som du kan tage med hjem.

Kursus datoer 2023: d. 26-27/4 – 20-21/6 – 19-20/9 – 21-22/11 alle dage fra kl 9.30-14.30

Du får..

  • Klarhed omkring dine SoMe aktiviteter
  • Viden om målgrupper/analyse
  • Indføring i content-strategier/markedsføring
  • Inspiration til nye måder at skabe indhold på
  • Viden om tekst, video og billeder – hvad virker hvornår?
  • Indføring i video-, og billederedigering.  
  • Introduktion til forskellige platforme og muligheder
  • Introduktion til planlægningsværktøjer og hjælpe programmer.
  • Inspiration til bevidst brug af SoMe – så du undgår, at de kommer til at fylde hele din hverdag og arbejdsliv.

Kurset henvender sig til..

 – dig der arbejder med sociale medier, som en del af din egen virksomhed eller som ansat ved en anden virksomhed. Du ønsker at skabe indhold med mere engagement og afkast og er måske i tvivl om hvilken retning du skal gå. Det er til dig der gerne vil oparbejde en professionel tilgang til dine sociale platforme og samtidig undgå at dine SoMe-aktiviteter kommer til at overskygge andre arbejdsopgaver.

Vi arbejder igennem kurset både praktisk og fagligt. Du vil altså få hands-on-erfaring med video-, billede-, og tekstproduktion. Vi arbejder i små hold hvor der er plads til alle niveauer – måske har du aldrig brugt et billedredigeringsprogram, eller måske er du flydende photoshop bruger? Øvelserne tilpasses til den enkelte, så alle får noget med hjem.

Praktisk

Kurset foregår i Ellelyst's hyggelige lokaler:
Lerbjergvej 32, 8370 Hadsten.

Prisen for deltagelse er 2700 kr + moms.
Der er gratis kaffe, te og kage (medbring selv frokost)

Tilmelding: hej@ellelyst.dk
tlf: 40157596

Kommende kurser

Din underviser

Jeg har arbejdet med It, sociale medier og digital markedsføring i mere end 10 år. I bagagen har jeg flere projektlederstillinger ved stører virksomheder og har de seneste 3 år arbejdet freelance, blandt andet udarbejdelse af content-strategier og content-produktion for forskellige virksomheder. Jeg brænder for at hjælpe selvstændige, med at finde mere motivation og arbejdsglæde i hverdagen. I nyudklækkede selvstændige er der en ild og arbejdsglæde, der ikke må slukkes af en følelse af utilstrækkelighed på sociale medier. Sociale medier behøver ikke at tage al din opmærksomhed, men kan med lidt øvelse bruges som et effektivt redskab til at nå din målgruppe. Jeg gør det let forståligt og hjælper dig trygt i mål, så du kan fokusere på det du brænder for.
Håber vi ses
- Frida