SJÆLECIRKLER

Kære skønne sjæle 

Vi vil gerne invitere jer med på vores spirituelle sjælecirkler, som foregår 3 gange henover efteråret i de hyggelige lokaler og naturskønne rammer i Ellelyst i Lerbjerg.

Hjerte til hjerte

Vi mødes hjerte til hjerte, og dykker ned i emnerne: selvkærlighed, kontakten til naturen og Moder Jord, cacaoceremoni og beskeder fra englene.

Vi kommer til at tage afsked med gamle følelser og mønstre og åbner op for at sjælens og hjertets visdom kan træde frem, så du kan stå trygt i dit eget lys✨

Vi ved, hvor vigtigt det har været og stadig er for os, at vi har haft hinanden og andre ligesindede på vores spirituelle rejse.

Derfor ønsker vi at skabe denne mulighed for mange flere søgende sjæle, som mærker al den forvirring, frygt og usikkerhed, der følger med, når vi begynder at mærke, at vi ikke længere passer ind i den ramme, som tidligere har defineret, hvem vi var.

Fundamentet begynder at vakle under os, og vores omgivelser forstår det ofte ikke. På dette stadie kan vi nemt blive fanget i tvivlen og frygten og angsten for at skille os ud. Dette kan gøre at vi føler os helt lammede og alene og helt uden retning.

Lene og aya

Lene og Aya har begge bevæget sig på denne nye fremmede vej i en del år, og ønsker at skabe rum for alle jer, der mærker længslen efter et fortroligt rum, hvor vi kan udvikle os sammen. Hvor vi kan dele vores sårbarhed, vores indsigter og vores allerdybeste længsler.

 

Praktisk

Temaerne for de 3 aftener er ;

D. 21.9. Tema livsglæde og selvkærlighed.

D. 12.10. Tema Lydrejse med Moder Jord

D. 2.11. Tema Cacao ceremoni & englebudskaber

Tidspunkt er kl. 18.30-21.00

Kom gerne i god tid, så du kan nå at lande inden ceremonien starter.

Der er plads til Max 15 deltagere, så meld gerne tilbage snarest hvis I ønsker en plads i vores selvkærlige cirkel.

Betaling foregår til Lene på mobilpay :

25 65 63 96

Prisen er 450 kr pr gang og 3 gange for 1000 kr.

Vi glæder os til at dele denne smukke sjælerejse med jer.

Kærligst Lene & AyaLuca ♥️

Modtag en personlig meditation som lydfil, som tager udgangspunkt i dig og dine behov og ønsker.

Forinden tager vi en telefon samtale, hvor vi sammen finder ud af hvad der kan støtte dig i din daglige praksis. Det kan være en meditation det støtter dig i, at få en go start på dagen, kom hjem i dig selv, få ro på nervesystemet eller til at runde dagen af.

Eller du kan modtage en mini englekorts læsning, der støtter og hjælper dig med at finde ind til det smukke lys indeni dig. Den finder ind til dine iboende ressourcer og de gaver du har med dig i dette liv. Læsningen hjælper dig med at turde træde frem i dit lys og skinne som den smukke sjæl du er.

Hvis du ønsker at modtage en meditation kan du kontakte Lene på tlf: 25656396. Ønsker du en englekortslæsning, kan du kontakte AyaLuca på tlf: 53322916

Vi glæder os til at have dig med din selvkærlige rejse