Ord kunst salon

Kom til en hyggelig aften, hvor vi fordyber os i ordenes kunst. Du kan både dele dine egne ord eller dele/lytte til andres. Du får også inspiration til at skabe små digte gennem metoden “Reduction Poetry” (“Black-out poetry”).


Nyder du at læse, lytte til eller måske skrive litteratur og poesi, så er dette en aften for dig.
I de hyggelige lokaler på Ellelyst i Lerbjerg tænder vi op i brændeovnen og åbner gulvet for at invitere til “ordkunstsalon” – et par timer, hvor litteraturen og poesien sætter stemningen og skaber rammer for fordybelse.
Alle er velkomne. Du kan komme blot for at lytte til det, andre læser op, eller du kan selv læse højt af dine egne ord eller af fx et digt, som betyder noget særligt for dig.
Du får også muligheden for at blive inspireret til at skabe poesi med en mini-workshop i metoden “Black-out poetry” (Reduction Poetry).
Uanset dine forudsætninger og erfaringer, inviterer vi dig ind i et trygt rum, hvor enten bare kan læne dig tilbage og nyde ordenes kunst – eller du kan få lov at opleve glæden ved at dele de ord, du selv har på hjerte – eller som er betydningsfulde for dig.
Du kan høre og dele:
– Digte
– Fortællinger
– Sange
– Memories
– …
Vi afsætter 5-10 min. pr gæst, der har lyst til at dele en tekst. Vi åbner selv gulvet med vores egne ord for at bryde isen.
Vi glæder os til at se – og måske endda høre dig.
Værter:
Katja Lund – Spirakel.dk
Anne Lindhard – Storymind.dk
Vi brænder begge for ordenes kunst, og vi både skriver, læser og formidler litteratur – ikke kun professionelt men som en lidenskab og interesse. Med dette arrangement vil vi gerne gøre ordenes kunst vedkommende, tilgængelig og nærværende.
Adressen er
Ellelyst, Lerbjergvej 32, Lerbjerg.

Der vil være mulighed for at købe te og kaffe.
Parkering er på gårdspladsen eller ved forsamlingshuset tæt på.

BILLETPRIS: 75,00 kr