Lav din egen hjemmeside

 På dette kursus bruger du 2 dage på at lave din hjemmeside samtidigt med, at du får undervisning og vejledning i alt fra køb af domæne til opsætning og design.

Kursus datoer 2023: d. 4/4+21/4, 23/5+6/6, 22/8+5/9, 3/10+17/10 og 28/11+12/12. Alle kursusdage starter kl 9.0 og slutter kl 15.00

Kurset er for dig der..

  • Har basis kompetencer inden for it og gerne vil lave din egen hjemmeside, men ikke ved hvordan.
  • Gerne vil bruge så lidt tid som muligt på din hjemmeside, men stadig ikke vil gå på kompromis med designet. 
  • Gerne vil lære at bruge wordpress til at opbygge hjemmesider.
  • Gerne vil spare penge på din hjemmeside, uden at gå på kompromis.
  • Gerne selv vil have kompetencer til selv at vedligeholde og opdatere din hjemmeside i fremtiden.

Kurset har maks 6 deltagere pr hold, så der er god tid og mulighed for at arbejde med netop din hjemmeside.

Du får..

Først og fremmest en funktionsdygtig og professionel hjemmeside med hjem. Vi starter også på søgemaskineoptimering, så
du selv kan arbejde videre. Du vil efter kurset have basis viden om wordpress og være i stand til selv at opdatere din hjemmeside fremadrettet. 
Har du ikke i forvejen et domænenavn og webhotel får du også hjælp til køb og opsætning heraf. 
Med i kursusprisen følger 1 times support, som du kan bruge, hvis du bliver i tvivl om noget efter kurset. 

Før kurset

Du får online vejledning i køb af domæne, opsætning af wordpress og diverse plugins så du er helt klar til at begynde opbygningen af din hjemmeside på kursets første dag .

Kursusdag 1

Vi gennemgår de vigtigste funktioner i wordpress kontrolpanelet og designværktøjet Elementor. Vi bruger ikke lang tid på tekniske forklaringer, men prioriterer at du hurtigt får fingrene i opbygning af din hjemmeside. Du vil lære undervejs. I løbet af dagen vil vi også tale lidt om SEO.

Kursusdag 2

Du har arbejdet videre på din hjemmeside derhjemme og har formentligt en masse spørgsmål, som du kan få svar på på denne anden kursus dag. På denne dag skal vi desuden have opsat cookies og SSl certifikater. Er du ikke færdig med din hjemmeside efter 2. kursusdag er du kompetent til selv at gøre den færdig og opdatere den i fremtiden.Skulle der efterfølgende opstå spørgsmål har du 1 times gratis support med i prisen, som du kan benytte efter behov.

Praktisk

Kurset foregår i Ellelyst's hyggelige lokaler:
Lerbjergvej 32, 8370 Hadsten.

Prisen for deltagelse er 3500 kr + moms.
Der er gratis kaffe, te og kage (medbring selv frokost)

Har du ikke i forvejen købt domæne og webhotel skal du regne med omkring 800-900 kr til eksterne udbydere (du får vejledning herom)

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Frida på 40157596, eller hej@fridaliv.dk.

Kommende kurser

Din underviser

Jeg har arbejdet med It og digital markedsføring i mere end 10 år. I bagagen har jeg flere projektlederstillinger ved størrer virksomheder og har de seneste 3 år arbejdet freelance, blandt andet med udvikling af hjemmesider. Jeg brænder for at hjælpe selvstændige, med at finde mere motivation og arbejdsglæde i hverdagen. I nyudklækkede selvstændige er der en ild og arbejdsglæde, der ikke må slukkes af besværlige IT løsninger og store økonomiske omkostninger til en hjemmeside. Heldigvis behøver man ikke længere at have vilde it-kompetencer for at lave en hjemmeside - alle kan være med. Jeg gør det let forståligt og hjælper dig trygt i mål, så du kan fokusere på det du brænder for.
Håber vi ses
- Frida

Tilmelding

Når du har udfyldt formularen, vil du inden for de næste 2 hverdage blive kontaktet med en bekræftelse fra din underviser.