Åndedræt og Gennøglerne

Torsdag d. 7. september kl. 9 – 14 åbner Ellelyst dørene for en spændende temadag med introduktion til Bevidst Åndedræt og Gennøglerne.

Ro i krop og sind

At tage på rejse ind i Bevidst Åndedræ kan løsne op for følelsesmæssige og fysiske spændinger, give ro i krop og sind og bane vejen ind i din kerne, hvor du mærker tryghed, glæde og livets flow. Bevidst Åndedræt kan skabe mirakler og ændre dit liv – gennem vedholdende og længere tids praksis.

Det samme kan Gennøglerne, selv om det tilsyneladende er noget helt andet. Gennøglerne er en syntese af verdensomspændende visdom, der taler direkte ind til os i denne tid, hvor vi går gennem Den Store Forandring, da de kom til grundlæggeren, Richard Rudd i dette århundrede. De er her for at guide os på vores personlige rejse gennem mange forskellige tilgange. Gennøglerne skal ikke give dig mere undervisning og information, men handler om at finde din indre visdom og åbne dit hjerte og kreativitet og redifinere vores spirituelle opmærksomhed og guide os i at leve vore liv i hverdagen. Samtidig tager dig os dybt ind i vores lidelse og transformere den. Desuden taler de meget ind i en forståelse af vores forbundethed med det kollektive og hjælper til at forstå det, der sker i verden i dag.

Hellena

Hverken Bevidst Åndedræt og Gennøglerne er noget, vi kan nå ret dybt i på nogle få timer. Vi kan kun nå at få en lille bitte smagsprøve. Men forhåbentlig nok til, at du kan mærke, om det ene eller det andet eller begge er noget, du har lyst til at gå på en dybere rejse ind i.

Vi kunne let bruge fire timer på både Bevidst Åndedræt og Gennøglerne. Når jeg har valgt at lave introduktion til begge dele samtidig, er det en undersøgelse af, hvordan det vil virke at bringe det sammen i en vekselvirkning mellem det ene og det andet.

For at du kan få mest muligt ud af det, bedes du udfylde og printe din gartis, personlige Gennøgle profil på genekeys.com samt se de to små velkomst videoer på denne hjemmeside med Richard Rudd. Medbring profilen, en yogamåtte og et tæppe på dagen. Sig til hvis du har problemer med dette, så finder vi en løsning.

 

Praktisk

Temadagen finder sted på Ellelyst, Lerbjergvej 32, 8370 Hadsten. Den er gratis for medlemmer af Ellelyst. For andre er prisen 250 kr. Kaffe og te er inkluderet – frokost kan tilkøbes for 35 kr.

Tilmelding til både temadag og frokost senest d. 1.9. til hellenamerrild@gmail.com

Jeg ser frem til at møde dig – Hellena Merrild